Hans de Graauw

Hans de Graauw is als adviseur Control & Compliance verbonden aan K2E Consultancy BV

Hans heeft een achtergrond in bestuurs- en organisatiekunde. Hij is nu 18 jaar actief in de bedrijfsvoering bij de overheid en semi-overheid waarvan de afgelopen 13 jaar in een managementrol. Recente voorbeelden zijn CFO van een SW-bedrijf, Hoofd Financiën en Control bij de gemeente Tilburg en Hoofd Control, Kwaliteit en Auditing bij de Reclassering. Hans weet vanuit deze ervaring hoe organisaties en bestuur samen tot resultaat kunnen komen en zet dit graag in om te werken aan duurzaamheid en de energie transitie.

Anderen over Hans: ”In mijn rol als bestuursadviseur bij de gemeente Tilburg heb ik erg prettig samengewerkt met Hans. Daarbij was Hans een heldere en stevige adviseur voor het college van B&W, tegelijkertijd bestuurlijk sensitief en creatief. Zijn adviezen waren tevens duidelijk voor niet-financieel onderlegden. Ik ken Hans verder als een sympathieke, duidelijke leidinggevende die veel ruimte biedt aan zijn collega’s, indien gewenst richting geeft en op die manier koers houdt.”

De focus van Hans richt zich op hoe sturing en ondersteuning kan bijdragen aan het succesvol van plan naar realisatie gaan. Het snel doorzien van complexe systemen, weten waar de schoen wringt en dit door vertalen na operationeel niveau is de kracht van Hans Daarnaast acteert hij graag als kritisch counterpart en geweten van de organisatie.

Hans is een verbinder, brengt graag mensen, inhoud en geld bij elkaar, staat voor transparantie en werkt graag samen. Zijn dag is geslaagd als hij anderen heeft kunnen helpen. Hans gelooft in een wereld die met vriendelijkheid en met oog voor elkaars belang een stuk prettiger is.

E-mail: info@k2e.nl

Kwaliteiten en ervaring