Over K2E

K2E consultancy
adviespraktijk voor een toekomstbestendige organisatie

K2E Consultancy is een onafhankelijk adviesbureau dat positieve veranderingen bewerkstelligt. Zo adviseren en begeleiden we overheden en bedrijfsleven op de belangrijke vraagstukken van vandaag, met een specifieke focus op duurzaamheid, digitale transformatie, energietransitie en circulaire economie. Wij geloven niet alleen in het creëren van een strategie op papier, maar juist in het daadwerkelijk omzetten ervan in concrete resultaten.

Onze diensten

Van het ontwikkelen van programma- en projectcanvassen tot en met het opstellen van gedetailleerde plannen van aanpak en uitvoeringsplannen. K2E Consultancy is sterk in complex project- en programmamanagement met duurzame oplossingen. Dankzij onze uitgebreide ervaring in diverse marktsegmenten schakelen wij naadloos tussen strategische planning, management, organisatie en uitvoering. Zo helpen wij u en uw organisatie ook om een strategie met nieuwe kansen voor groei en verbetering te (her)ontwikkelen, door te rekenen en te vertalen naar concrete programma’s.

“We werken nauw samen met uw team om ervoor te zorgen dat de strategie soepel wordt geïmplementeerd in alle aspecten van uw bedrijfsvoering. K2E Consultancy werkt met ervaren professionals die uw organisatie door en door gaan begrijpen en u begeleiden bij elke stap van het proces.”

Eugène-Emile Kuis, oprichter en management consultant K2E Consultancy BV.

Met bijna 30 jaar aan expertise in het adviseren van overheid- en bedrijfsleven, heeft Eugène-Emile Kuis scherp wat (on)mogelijk is. Tijdens een traject beweegt hij mee met en binnen uw organisatie en draagt zijn kennis graag over op uw team. Mede dankzij zijn energie en drive is samenwerken voor het maximale resultaat inspirerend. Nu en in de toekomst.

Onze managementconsultants

K2E Consultancy werkt met ervaren (management) consultants uit het eigen netwerk. Dit zijn senior adviseurs en programmamanagers die we persoonlijk kennen. Zo vormen wij een team dat flexibiliteit biedt wanneer dat essentieel is, zonder concessies te doen aan de hoogwaardige kwaliteit en betrokkenheid waar we bekend om staan.

Partners

K2E Consultancy werkt samen met partners die duurzaamheid ook hoog in het vaandel hebben staan.

Bij het opzetten van onze geheel nieuwe schoenenfabriek was Eugène gedurende twee jaar de projectmanager die de inrichting van de nieuwe fabriek maar ook de verhuizing van de oude fabriek tot in detail met z’n projectteam heeft gemanaged. Binnen scope, tijd en budget. Tom Hermans - CEO, Emma Safety Footwear BV (2013-2020)