Eugène-Emile Kuis

Eugène-Emile Kuis is de oprichter van K2E Consultancy BV.

Eugène heeft een technische/bedrijfskundige achtergrond. Hij is afgestudeerd aan de TU Delft (Geodesie) en de Universiteit Nyenrode. Zijn inhoudelijke interessegebied is gericht op business advisering en het managen van programma’s en projecten gericht op digitale transformatie en duurzaamheid. Hij heeft uitgebreide kennis van informatievoorziening, het opstarten en uitvoeren van complexe trajecten en proces- en organisatieverbetering. Hij heeft aandacht voor planning en beheersing van projecten en programma’s. Het vak van management consultant beheerst hij uitstekend.

Een plezierig en verfrissend mens om mee samen te werken, goede en praktische ideeën, is proactief en blijft in oplossingen denken. Laagdrempelig en toegankelijk. Eugène is relatie- en klantgericht, besluitvaardig en daadkrachtig. Heeft natuurlijk leiderschap en kan op alle organisatieniveaus communiceren. Eugène heeft energie en drive en gaat samen met anderen voor het maximale resultaat.

Eugène heeft veel opdrachten uitgevoerd op het gebied van programmamanagement, IT-implementaties, logistiek en primair-proces systemen, dienstverlening, duurzaamheid en strategievorming, vaak binnen vaste tijdslimieten en budgetbeperkingen. Eugène voelt zich uitstekend thuis in de rol van kwartiermaker van complexe trajecten met veel stakeholders en het schakelen tussen strategie en uitvoering.

Kwaliteiten en Ervaring