Cases

K2E Consultancy werkt

K2E Consultancy voelt zich uitstekend thuis in complexe trajecten met veel stakeholders en het schakelen tussen strategie en praktische uitvoering. Onze managementtrajecten staan vaak in het teken van kwartiermaken/programmamanagement met oog voor proces, organisatie en kwaliteit. Onze consultancytrajecten richten zich meestal op strategie- en haalbaarheidsonderzoeken.

Oprichter en bestuurslid energiecoöperatie

Opdrachtgever: Energiecoöperatie Hedikhuizen Duurzaam U.A., Heusden

Functie: Strategieontwikkelaar, Programmamanager, Bestuurslid

Thema: Energietransitie, Toekomstbestendigheid van bedrijf en samenleving

Media: Warmtenet Hedikhuizen: we trekken hier samen ons eigen plan

Beschrijving:

Een van de medeoprichters achter en communicator binnen Hedikhuizen Duurzaam, een initiatief dat via burgerparticipatie samenwerkt met de gemeente Heusden. Hedikhuizen Duurzaam streeft ernaar zoveel als mogelijk zelfvoorzienend te zijn op het gebied van de energievoorziening door het installeren van zonnepanelen op daken en wateroppervlakten, evenals de implementatie van een warmtenet.

Opzetten exploitatie- en beheerorganisatie
 Glasvezelcoöperatie

Opdrachtgever: Midden-BrabantGlas, Berkel-Enschot

Functie: Strategieontwikkelaar, Bestuurslid

Thema: Digitale transformatie, Toekomstbestendigheid van bedrijf en samenleving

Beschrijving:

Midden-BrabantGlas is een regionale uitvoeringsorganisatie met een eigen vermogen van meer dan 18 miljoen euro aan glasvezelinfrastructuur en ledenbestand van 4500 personen. K2E Consultancy heeft succesvol een volledig gedigitaliseerde en uitbestede exploitatie- en beheerorganisatie voor de coöperatie Midden-BrabantGlas opgezet en afgerond, inclusief de ontwikkeling van een Handboek beheerorganisatie.

De aanpak van K2E Consultancy heeft ons geholpen om op te bloeien en vooruitgang te boeken bij het zelfvoorzienend maken van de energievoorziening in onze gemeenschap. Frank Cooler - Voorzitter Energiecoöperatie Hedikhuizen Duurzaam